söndag 30 januari 2011

Söndagmorgon.

Söndagmorgon. Man vet fan aldrig i vilket skick man vaknar upp en söndagmorgon. Eller jo, man får ju en hint när man knoppar in, men man vet ändå aldrig riktigt.

Igår firade vi ju Olsson som fyller på måndag. I presang önskade hon sig matlagning till festen, så det fick hon såklart! Det blev riktigt bra, och det säger jag inte för att skryta, utan för att andra sa det. Också.
I alla fall, kalajet var riktigt bra, mysigt och det babblades som tusan, skrattades och skålades och massa folk på liten yta! Storcharm!
Efter några glas (eller pavor kanske) vin, började Spättan prata om att vi absolut skulle till Malmös glänsande kasino. Lät som en mycket festlig idé tyckte jag, tills ytterligare glas hade slunkit ner i gapet och jag insåg att det finns inte en chans att dom släpper in två luriga halvfigurer runda som bollar under skorna. Vi gick således och drack en öl i stället. Krogen hade tydligen en helt annan lust än vi och ville stänga ungefär 15 minuter efter vi kom. Som svar på tal och med en aningens tjyveri i fingrarna stal jag så praktiskt deras sista rulle toapapper.

Där är vi nu.

Kalasmössa igår. Betongkeps idag.

1 kommentar:

Josefine sa...

Haha så bra av dig att fatta det beslutet, vi hade spelat upp hela matkassan! Älskar att du snodde toapappret, jag menar det var ju nästan en halv rulle!
Tack Hanna för en mkt fin fest!

Min stackars lilla tjej
Mensvärk är då inte din grej
Men jag ska göra dig glad
Åka på utflykt o äta choklad!